maandag 30 januari 2012

Tower of Terror stort in!

De Tower of Terror in Disneyland Parijs staat op instorten, van de week vielen stukken van de gevel naar beneden op het pad. Inmiddels is de hele gevel ingepakt, er zijn nog geen plannen voor versteviging en de attractie zou nog tot 2013 ingepakt blijven...

vrijdag 27 januari 2012

Het begint...

Eindelijk! Er wordt begonnen aan de nieuwe darkride van de Efteling, Hartenhof. Gisteren waren er landmeters bezig op de plek waar de attractie moet komen. Volgens de geruchten wordt er ná de zomervakantie begonnen met de bouw! Dit in verband met de vernieuwde zomeravonden, deze zouden (volgens de geruchten) net als oud en nieuw op de Brink zijn. Lees meer hierover en over de rest van de Efteling op Symbolica.

donderdag 26 januari 2012

Thorpe Park plaatst onzin!

Het Engelse Thorpe Park heeft gister een onzinpersbericht geplaatst over hun nieuwe achtbaan The Swarm, ze vertelden daarin dat armen en benen van de testdumies zijn afgerukt maar:
1. Testdumies hebben geen ledematen.
2. Voor de testritten is een "Ledematentest" gedaan waarbij wordt gekeken of bezoekers niks aan kunnen raken, als dit veilig is mogen pas de testritten beginnen.
3. Op de persfoto zie je achter de "poppen" de echte testdumies zitten.

Pretpark BeNeLux weer storingsvrij!

Pretpark BeNeLux had een storing, hierdoor hebben we niks kunnen posten maar, we zijn terug! met: vertrouwde lay-out, vertrouwde schrijvers, maar natuurlijk nieuwe posts! we hopen jullie zoveel mogelijk op de hoogte te houden, helaas posten we 1X in de 2 weken eventjes niet i.v.m. onderhoud aan de site, dit onderhoud gebeurt in het weekend en dit weekend zal de 1ste onderhoudsweekend al zijn! Veel plezier weer op Pretpark BeNeLux!

maandag 9 januari 2012

Efteling plaatst "Moving Hats" bij Aquanura

De Efteling plaatsde afgelopen week(end) zogenaamde "Moving Hats" in de "lantaarnpalen" bij Aquanura. De "Moving Hats" zijn geschilderd in de kleur van de paal. "Moving Hats" dienen ervoor om dingen te belichten, het zijn eigenlijk gewoon spots die in +/- 360 graden om zijn as kan draaien. Wat de Efteling met deze "Moving Hats" wil gaan belichten bij Aquanura is nog een raadsel...

zaterdag 7 januari 2012

Geef aan hoe vaak je onze site per week bezoekt

In de peiling hiernaast kun je aangeven hoe vaak per week je Pretpark BeNeLux bezoekt.

UPDATE: Omdat er al iemand heeft gestemd kunnen we de peiling niet meer wijzigen. We kunnen hierdoor de titel ook niet aanpassen, onze excuses voor de typfout!

Europa Park lanceert miniwebsite voor Wodan Timbur Coaster

Europa Park heeft een miniwebsite van de nieuwe houten achtbaan "Wodan Timbur Coaster" online gezet: http://www.timburcoaster.com

Pretpark BeNeLux verlegd grenzen!

Alweer een verbetering 2012 wordt vast een prachtjaar voor Pretpark BeNeLux! Vanaf vandaag zullen we ook berichten vanuit de rest van Europa publiceren! Zoals je al zag in de vorige post.

Nieuw Eftelingliefhebbersforum!

Er is een nieuw Eftelingliefhebbersforum! Deze kun je hier vinden. Have fun!

Dinosaurus Juliana Toren vernietigd door storm

Tijdens de storm afgelopen week, is er een boom op een dino van Jul's Dino Toer in de Juliana Toren gevallen. De dino is onherstelbaar kapot. Er is al een nieuwe dino besteld en met een beetje geluk staat die bij het begin van het nieuwe seizoen op z'n plek!

vrijdag 6 januari 2012

Weer plaatjes bij de berichten!

Zoals je al gezien hebt bij het vorige bericht, hebben we weer plaatjes bij de berichten! Dit om de blog wat mooier te maken!

Turbine Walibi Belgium heropent in 2013

Zoals wij al gemeld hebben zou de Turbine in Walibi Belgium niet heropenen dit jaar, de achtbaan opent wel in 2013. Wij hebben gemeld dat de reden geld te kort bij CdA is. Dit is niet waar onze excuses voor de foute berichtgeving! De werkelijke reden is dat de bouwvergunning te laat is uitgegeven bij de gemeente!

Moet Dadipark gespaard blijven?

Dat vind de 13 jarige Thomas de Kerf. Hij vindt het "een tof pretpark" omdat er geen gemotoriseerde attracties instaan "zoals in Bellewearde" Het enige wat hij wel wil is een goede achtbaan. Wat vinden jullie? Moet dit parkje heropenen of...?