woensdag 31 juli 2013

Video: Zeven Pleinen Festijn (Efteling)

Een sfeervideo van het Zeven Pleinen Festijn in de Efteling. Beelden: Efteling.

Opstoppingen bij Slagharen

Grote rijen stonden vanochtend voor de poorten van Slagharen. Het was zo druk de wachttijd om een kaartje te kopen al twee uur duurde. 'Er zijn misschien wel duizenden bezoekers meer dan we hadden verwacht. Dit willen wij de bezoekers ook niet aan doen.' Slagharen is wel blij met de toestroom. Het is er de hele vakantie al druk. Toch baalt iedereen verschrikkelijk van de lange wachttijden. Er zijn al nieuwe kassa's besteld.

Grote gevolgen ongeluk Walibi

Het 10-jarige meisje dat dinsdag gewond raakte bij een wildwaterbaan van Walibi is haar voet hierdoor verloren. Het pretpark in Biddinghuizen meldt woensdag dat haar voet niet gered kon worden door het medisch team.

Het meisje ligt nog in het ziekenhuis, dat behalve aan haar voet ook gewond is geraakt aan haar been. Het meisje komt uit Israel. Of ze daardoor de waarschuwingsborden in het Nederlands, Engels en Duits niet kon lezen is niet bekend. 


dinsdag 23 juli 2013

Wiek breekt af in Lavenlaer

Het Lavenlaer in de Efteling komt net uit onderhoud, maar nu zijn er al problemen! Een wiek van de molen is vlak voor bezoekers op de grond gevallen. Toevallig of niet waren deze bezoekers lid van de redactie van fansite Eftelist. De Efteling vind het ongeluk heel vervelend. De omgeving is inmiddels afgezet voor onderzoek.

Meisje ernstig gewond in Walibi

Een meisje van 10 is vanmiddag ernstig gewond geraakt in Walibi Holland. Ze is waarschijnlijk tijdens het uitstappen bij El Rio Grande gestruikeld en bekneld geraakt door een bootje. De attractie blijft voorlopig dicht voor onderzoek. Een traumaheli heeft haar afgevoerd naar het ziekenhuis.

maandag 22 juli 2013

LUMMELS EN HARTENHOF WEDEROM UITGESTELD!

De Eftelingattracties Lummels en Hartenhof zijn (wederom) uitgesteld. Lummels is van 2014 naar 2015 verplaatst en Hartenhof komt misschien helemaal niet meer! De raad van Commissarissen vind het te risicovol om meer dan 40 miljoen euro te investeren een een ride over de mascotte, omdat de tv-serie vorig jaar is geflopt en de merchandise steeds minder goed verkoopt.


Ga naar cenltv.tk of kijk op ons YouTube-kanaal.

zondag 14 juli 2013

Video: Psyké Underground (Walibi Belgium)


Onride/offride van Psyké Ubnderground in Walibi Belgium. Met dank aan Walibi Band.

Nieuwe plannen Nature Wonder World

De plannen voor Nature Wonder World zijn gewijzigd. Het plan was eerst om alle 7 natuurlijke wereldwonderen een eigen park te geven in Limburg, te beginnen met de Grand Canyon. Nu is het plan om in één keer alle 7 wereldwonderen in één park samen te voegen. Waaronder, de Grand Canyon, het Noorderlicht, het Chinese Karstgebergte, de Mount Everest, het Great Barier Reef, de Copa Cobana en de Vesuvius. Elk wereldwonder krijgt zijn eigen themagebied.

Actiefoto's Droomvlucht en Fata Morgana te koop

Een maand geleden berichten wij al dat er actiefoto's zouden komen bij Droomvlucht en Fata Morgana in de Efteling. Deze actiefoto's zijn inmiddels te koop in het park. Bij Droomvlucht kunnen 16 foto's tegelijk weergegeven worden en bij Fata Morgana 6.

Video: Het Attractie Journaal (April/Mei)

Hij staat al een tijdje online, maar nu ook op PBNL!