woensdag 28 augustus 2013

Peuter gewond in Efteling

Vanmiddag is een peuter van anderhalf gewond geraakt in de Efteling. Het slachtoffer liep tegen een houten reclamebord aan, dat vervolgens op hem viel. Er werden meerdere ambulances en een Traumahelikopter ingezet. Deze laatste is halverwege de heenreis terug geroepen. Het kind is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis.

maandag 19 augustus 2013

Efteling controleert strenger

De Efteling gaat na het achtbaanongeluk van een maand geleden de beugels van attracties strenger controleren. In Amerika viel vorige maand een vrouw uit een achtbaan omdat haar beugel niet goed sloot. Voor de extra controles wordt ook extra personeel ingezet waardoor wachttijden niet zullen oplopen.

woensdag 7 augustus 2013

Bezoekers Fata Morgana weten niets van actiefoto

De bezoekers van Fata Morgana in de Efteling weten niet dat er een actiefoto wordt gemaakt in de attractie. Dit kan tot rare foto's lijden, omdat Fata Morgana door veel jongeren wordt gebruikt voor seksuele handelingen. Dit doen ze omdat er in de attractie veel donkere scene's zijn. Het personeel van de Efteling heeft opdracht gekregen om de foto's te verwijderen zodat ze niet op de beeldschermen aan het einde getoond worden.

zondag 4 augustus 2013

Bouwupdate: Gevolgen ongeluk duidelijk te zien (Walibi Holland)

Walibi Holland heeft inmiddels de El Rio Grande Heropent. En dat met een paar "kleine" veranderingen. Tegenwoordig hoor je om de 20 seconden dat je moet blijven zitten in 3 verschillende talen, maar dat niet alleen: Klik op meer lezen voor meer foto's. Al met al ziet het er nu erg Amerikaans uit.

vrijdag 2 augustus 2013

Snelste glijbaan Duinrell gaat doorzichtig worden

Vanaf volgend jaar kun je bijna letterlijk door het zwembad vliegen in een doorzichtige glijbaan in Duinrell. In januari krijgt de snelste glijbaan in het Tikibad, de Flits van 14 meter hoog, een doorzichtig gedeelte. Duinrell is al langer bezig om het buitenbad van het Tikibad aantrekkelijker te maken. Komende winter gaat de ingang verbouwd worden. Er zijn ook plannen voor een waterglijbaan die binnen begint en voor een deel naar buiten gaat. Er komt ook een nieuwe waterspeelplaats voor kinderen.